Kihívások

Öltözz olaszosan a szekrényedből!

Tavaszi gardrób-kihívás

Amikor a tavaszi ruhatáram tervezésébe vágtam észrevettem egy aprócska hiányt: a játékosságot. Az utóbbi időben különösen azt érzem, hogy megtaláltam a stílusomat, de a tavaszi ruháim nem tükrözték ezt. Unalmasnak láttam az összhatást.

Ezért úgy döntöttem, hogy tudatosan rákényszerítem ráveszem magam, hogy kreatívabban használjam ki a ruhatáram darabjait. Mivel egyenlőre nem szerettem volna új ruhákat venni, úgy gondoltam, hogy meg kell tanulnom a meglévőket máshogyan kombinálni, izgalmasabb szetteket alkotni.

És mi is lehetne erre jobb megoldás, mint egy tematika alkalmazása?

Mivel főként az utazásimból szoktam inspirálódni, és Olaszország az abszolút kedvenc, adott volt, hogy valamit belecsempésszek a ruhatáramba. Ez új darabok vásárlása nélkül nehéznek tűnhet, de ha picit elengedjük a fantáziánkat és kreatívan, szabadabban gondolunk a ruháinkra, máris nem tűnik olyan elvetemültnek.

Úgy döntöttem, hogy meghatározok 10 feladatot, és ezekből létrehozok 10 olyan szettet, amit azelőtt sose viseltem volna. Mivel úgy gondoltam, hogy valószínűleg a legtöbben úgyis előbb vásárlásba vágnak a szezonváltás elején, (mert ők is hasonló érzésekkel néznek a ruháikra) hasznos lehet a számotokra is ez a kis kihívás. Így jött létre ez a tavaszi játék! Persze bármikor bele vághattok Ti is, nincs időhöz kötve.

A feladatokhoz összeállítottam egy kis good to know listát az olasz stílusról, ezt ezen a linken érhetitek el.

A feladatokat minden este mondom majd el Facebookon és Instagrammon. Mivel én is este készítem össze másnapra a ruháimat, ezt találtam a legjobb megoldásnak. Persze, ha olyan szetteket alkottok, amit majd csak pár hét múlva, jobb időben tudtok felvenni, az sem gond! Fotózzátok le és vegyétek fel, amikor aktuális lesz. A lényeg, hogy olyan szetteket alkossatok, amiket korábban nem mertetek felvenni még.

Az én szettjeimet pedig minden reggel mutatom majd be Nektek, elmesélem, hogy mit miért választottam. Tartsatok velem!

Ha pedig nem szeretnétek lemaradni a napi feladatokról, akkor kövessetek Instagrammon (@wakemeinspring) és Facebookon (@barackespuderblog).

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük