Uncategorized

5+1 magyar tervező, akiknél érdemes szétnézni az idei F/W szezonban

Azt már korábban említettem Nektek, hogy mennyire szeretek hazai termékeket vásárolni. Alapvetően a nem vásárlást igyekszem alkalmazni, de van, hogy nekem se sikerül. Ha vágytok valami újdonságra ajánlanék nektek pár tervezőt, akik igazán különleges termékeket készítenek.

Mácsár andrea Textilékszer

Andi meseszép színes ékszereket készít, az én személyes kedvenceim a kendők. Ezek egy nagyon letisztult stílusba is jól beilleszthetők, így, ha most ismerkedtek a színeitekkel, vagy a basic fekete-fehér szettekbe csempésznétek egy kis izgalmat, mindenképpen ajánlom Nektek. Nekem személyesen még nincs saját ékszerem, de már láttam élőben a termékeket, nagyon magas minőségbe készülnek hatalmas szeretettel.

Valbona leather

A Valbona Leather termékek igazi szépségek. Igényes és magas minőségű darabok. És mindemellett csodaszép színekben kaphatóak. Nekem az övtáskák személyes kedvenceim, ezeket többféleképpen is viselhetjük.

INVENTINO

Az Inventino ékszerek  elegáns darabok. Különböző méretekben kapható alaptípusok, így tudtok hétköznapibb darabokat is választani, illetve különleges alkalmakra is megtalálhatjátok a megfelelőt. Itt is minden színtípus talál magának megfelelő színben ékszereket.

Kovács Erika-KE Fashion

Erika showroomjában jártam már, igazán elegáns stílusú, de kényelmes darabokat találhattok nála. A színek itt is megjelennek, illetve a különleges szabásvonalak. Nőies, egyedi és nagyon különleges darabok.

Cabala Fashion

És természetes nem maradhat el Betti márkája sem. Itt színes alapdarabokat találhattok, különleges és egyben letisztult formavilággal. nincs minta, ami által jobban kombinálhatóak a hétköznapokban. Aki olvasta korábbi bejegyzéseimet, annak ez nem újdonság. Elfogult vagyok és rajongó. Színekben itt senki nem szenvedhet hiányt.

(+1) panyizsuzsi

Mindig is szerettem az üvegékszereket. Csak sose találtam olyan igazi alapdarabokat belőlük, amikben nincsenek virágminták meg hasonlók. Aztán megtaláltam ezeket az ékszereket és azóta le se lehet rólam szedni őket.

És ne feledjétek: legyetek tudatosak, vásároljatok megfontoltan! Ne vegyetek felesleges darabokat, és ezzel a bejegyzéseel nem a felesleges költekezésre szeretnélek ösztönözni benneteket. Ha mégis vásárolnátok, akkor ezeket a márkákat szívből ajánlom.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük