Fenntarthatóság

Ünnepi szettek- inspirációk

IV.

(Különkiadás)

A szilveszteri

Mit is mondhatnék. Elérkeztünk az utolsó szetthez, ami a betegségből kifolyólag elcsúszott picit. De cserébe egy szilveszterit hoztam ma nektek. Főleg azoknak szeretnék kedveskedni, akik házibuliba mennek, esetleg kisgyerekes családanyaként várják az éjfélt, nem kell úgy igazán kiöltözniük, de egy pici csillogásra vágynak. Vagy azoknak, akik nem szeretik túlgondolni az ünnepi öltözködést, valami elegánsabb és kész is.
Kényelmes és egyszerű, mint az 1×1

Hozzáteszem én is ezt a tábort erősítem. Szilveszterkor a cél a kényelem, de azért szeretek valami kis eleganciát, nőiességet vinni a szettekbe.

Ehhez a szetthez a kedvenc nadrágotok (legyen az farmer vagy akár egy szövetnadrág), teljesen megteszi. Mellé pedig vegyetek fel vagy egy fényesebb anyagú vagy valami csillámos, csillogós felsőt. Amitek van otthon. És kész is. Ez ennyire egyszerű, de annál kényelmesebb.

Én itt még picit extráztam, mert egy ezer éves fényes anyagú felsőt (ez volt életem egyik legelső elegánsabb, csajosabb darabja) és egy szintén többéves turikincs flitteres blézert választottam. Ennél persze lehettek még csillogósabbak, még nőcisebbek, mindenki a saját stílusához/hangulatához illő szettet álmodja meg.

Kiegészítők terén egy egyszerű fülbevaló, csinos körömcipő (ezt a cipőt én a nem létező nude cipőm helyett is hordom, illetve azért is különleges, mert holografikus anyagú bőrből készült, így ha fény esik rá, olyan, mint a szivárvány) és meg is vagyunk. Persze választhattok hangsúlyosabb fülbevalót vagy nyakláncot is, de nekem ez így már teljes volt. Sminkben ilyenkor lehet csak igazán elővenni a highlitereket (élénk típusokon csodaszépen mutatnak, és hát sokkal többen vagyunk itthon azok, mint az gondoljuk magunkról), de egy fényes rúzzsal is játszhattok. Szilveszterkor beleférhet ha a szemeteket és az ajkaitokat is hangsúlyozzátok, persze csak ízlésesen.

Tuti tipp:

Az igazán laza szettek kedvelőinek hoztam még egy ötletet. Itt lecseréltem a blézert farmerdzsekire, a fülbevalót egy játékos nyakláncra. Szerintem ez is tökéletesen megfelel szilveszterre, főleg ha baráti társaságban töltitek. A lapos cipőt cseréljétek magasra, és máris nem lesz olyan hétköznapi az összhatás. És ha éppen van otthon valamilyen fényes körömcipőtök, vessétek be azt.

Ahol pedig valamilyen dresscode van, nyugodtan inspirálódjatok korábbi szettjeimből.

Ha nem találkoznánk ebben az évben, akkor boldog új évet kívánok, de ha követsz Instagrammon (@wakemeinspring) és Facebookon (@barackespuderblog), akkor talán lesz egy kis meglepetésem még év vége előtt!

  • Farmerdzseki: a legeslegrégibb darabom, amúgy turikincs
  • Blézer: turikincs
  • Többéves F&F
  • Nadrág: Orsay (nem kapható, ez is régebbi)
  • Nyaklánc: Zetaemmedesign
  • Fülbevaló: nővérem készítette
  • Cipő: fast fashion

A képek felhasználása engedélyköteles!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük