Uncategorized

Színtanácsadás és Cabala ruhák

Aki követ egy ideje Instán tudhatja, hogy mennyire szeretem a Cabala Fashion ruháit. Betti igazán kedves és készséges, ha igényeled tanácsokat ad, ha nem akkor hagy téged dönteni. És nem mellesleg ő is foglalkozik színtanácsadással.

Elsőként a motivációs ruhamárka kapcsán találtam rá Bettire. Nagyon inspirálónak találtam, mert én is hiszek a pozitív gondolatok erejében. Aztán megláttam , hogy ő is foglalkozik színtanácsadással. Korábban már szemezgettem vele, szerettem volna elmenni, kíváncsi voltam.

Be is jelentkeztem, és kb egy héten belül találtunk időpontot. Betti elmagyarázta mi ennek az alapja, miket fogunk figyelni, milyen tulajdonságok határozzák meg az adott típusokat.

Előtte a ruhatáram nem volt túl színes: kék, piros(természetesen hideg), pasztell rózsaszín, fekete, fehér. A kendőzés során kiderült, hogy teljesen mellélőttem, ugyanis tavasz típus lettem. Az élénk, világos, meleg színek álltak a legjobban.

Ránéztem a palettámra és furcsák voltak a színek. Ennyire más típus lennék? Elsőre nem éreztem magaménak, lélekben még ragaszkodtam a megszokáshoz. Ahhoz, hogy szeretem a pasztelles árnyalatokat.  Aztán hazamentem, próbálgattam a ruháimat, nézegettem, mi hogyan áll. Szépen lassan megszerettem ezeket a színeket, mert láttam a tükörben, hogy tényleg szuperül állnak, és nagyon harmonikus az összhatás, ráadásul amit mindig hiányoltam,- hogy a hajam arany árnyalata nem látható- is szépen előtérbe került. Ma már nem nagyon hordok a palettámon kívüli színeket. Én drasztikusan kezdtem, mert úgy voltam vele, hogy ha kifizettem a tanácsadás összegét, akkor nagyban játszom. De akinek ez sok, az kezdheti kicsiben, egy szép sállal vagy fülbevalóval.

A színtanácsadás után nem nagyon találtam megfelelő színű ruhákat. Egy ideig könnyű dolgom volt, mert tavasszal rengeteg narancsos-korallos színt lehet kapni. Jött a nyár, és egyre fogytak a lehetőségek. Sikerült azért találni ruhát, nem maradtam ruha nélkül, de alapdarabokat megfelelő színben nem igazán leltem.  Ráadásul már a szivárvány összes színére vágytam, és megfelelő minőségű darabokra. Természetes meleg és élénk variációkban. Így kerültem vissza újra és újra Bettihez, akinél mindenféle színben kaphatóak az alapfazonok. Sosem rettent vissza, ha valami extra kéréssel álltam elé. Őszintén megmondja, ha valamelyik szín nem jó, de ha a segítséget kéred, biztosan nem ad rád olyan fazont, ami nem fog magadon tetszeni. Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy nézzen be hozzá akár egy teára nézelődni, akár nézegessétek a webshopot és válasszátok ki mi az, amit próbálnátok. http://cabalafashion.hu/webshop

Ha pedig valaki nem engedheti meg magának, inspirálódjon a fazonokból, a Cabala facebook oldalán (https://www.facebook.com/cabalafashion/) pedig sok hasznos tippet kaphattok, hogy melyik típus kinek előnyös, hogyan érdemes kombinálni a darabokat. Milyen színeket és melyik típusok viselhetnek bátran, mik lehetnek az alapok egy jól használható gardróbban. Nézzétek át a szekrényben lapuló darabjaitokat, és alkalmazzátok az olvasottakat a már meglévő darabjaitokra.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük