Fenntarthatóság

Nyári ruháink téliesítése- a miniruha

Igyekszem a gardróbomban lévő összes darabot télen-nyáron hordani. A legtöbbet egyszerűen lehet kombinálni, pl. a felsőket. Nem rövid nadrág, hanem hosszú, nem szandál, hanem csizma. De mi a helyzet egy nyári ruhával? Főleg a miniruháinkkal? Lássuk, hát mi a teendőnk!

Eddig volt szó a maxiruháinkról, amiket talán egy fokkal könnyebben tudunk téliesíteni. De ha nagy hó, latyak van, nem mindenki szereti azokat viselni. Amit meg is értek, féltjük a ruháinkat. Ezeken a napokon különösen jó barátaink lesznek a rövidebb ruháink.

Mini ruháink nem sokban térnek el a hosszú fazonoktól. Ha harisnyáról van szó, én a 60-100 DEN-es tartomány felső harmadát ajánlanám. Itt bátran választhatunk különlegesebb darabokat, akár színes vagy nyomott mintásakat is. Arra figyeljetek csak, hogy testhezálló ruhánál ne látszódjon át a minta.

Az ilyen kis A-vonalú szoknyás ruhák alá még befér egy kisnadrág. Igen,az amit edzéshez is szoktak viselni. A buszra vagy villamosra várva nagyon hálásak lesztek a plusz rétegért. Arra figyeljetek, hogy ne legyen túl vastag, valamint a varrások se látszódjanak át.

Felülre is több lehetőségeket van. Mint ahogyan láthatjátok én is egy ujjatlan ruhát kombináltam ebben a szettben. Alávettem egy krémszínű garbót, ami kellően melegített. Ti választhattok inget, vagy az ilyen fazonokhoz akár rövid ujjú pólót is. A lényeg a rétegezés. Ne féljetek akár a mélyen kivágott hátú ruháitokat kombinálni, nagyon szépen mutatnak azok is.

Pulcsit az ilyen ruhák is elbírnak. Az egyetlen dolog amire figyelnetek kell, hogy ne legyenek túl hosszúak és bőek. Az oversize pulcsi kombinálása egy kis ruhával bár divatos, nem mindenkinek előnyös. Optikailag ránk tesznek pár kilót, mivel a szem kitölti azokat a részeket, ahol csak a levegő van.

Az egyenes szabású ruháitokat hordjátok farmerrel, szövetnadrággal, cicanadrággal! Ebben az esetben a ruha tunikává alakul. Nagyon vagány szetteket állíthattok össze egy bakanccsal, bőrkabáttal kombinálva. Ne féljetek a hosszúságtól, ha a ruha előnyös szabású, az ilyenkor is megmarad, csupán a hatását változtatjátok meg.

Cipőket illetően nincs nehéz dolgunk itt sem. Combcsizma, bokacsizma, bármi jöhet. Ha a cipőtök és a harisnyátok színe azonos tónusú, az optikailag nyújtja a lábatokat.

Remélem hasznosnak találtátok a tippeket. Ha érdekel a maxiruhákról szóló bejegyzés, kattintsatok idhttp://www.barackpuder.hu/fashion/nyari-ruhaink-teliesitese-a-maxiruha/e.

Ne feledjétek: nem szükséges minden esetben új ruhát vennetek az adott évszakban. Ha megfelelően kombináltok, sokkal többet hozhattok ki a meglévő ruháitokból.

Ruha: CABALA

Garbó: többéves turikincs

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük